Категорије
СНП

U Budvi pogažen Ustav

Saopštenje IO OO SNP Herceg Novi

Večeras je održan redovni sastanak članova Izvršnog odbora opštinskog odbora SNP Herceg Novi. U okviru predizbornih aktivnosti povodom predstojećih parlamentarnih izbora, akcenat je stavljen na rad opštinskog izbornog štaba i koordinaciji sa 20 mjesnih izbornih štabova.

Redovne aktivnosti se sprovode u svim mjesnim organizacijama, a rad naše partije i njenog rukovodstva je prepoznat i cijenjen kod svih naših sugrađana što nas dodatno uvjerava da je politika Socijalističke narodne partije ispravna i djelotvorna. Naša poruka svim građanima Herceg Novog i Crne Gore je da kroz jedinstvo i odgovornost prema svima možemo odbraniti Crnu Goru od diktatorskog režima.

Izvršni odbor SNP Herceg Novi najoštrije osuđuje napad na našeg odbornika u Budvi, kao i na sve legitimne predstavnike građana i vlasti u tom gradu. Na djelu je bezočno kršenje Ustava ove države i suspendovanje svih prava jedne lokalne samouprave. Za Crnu Goru je poguban svaki minut daljeg beznađa pod pokroviteljstvom poslednjeg diktatora u Evropi i njegove kriminalne elite. Progon i hapšenja svih narodnih poslanika, kao i bilo kog građanina samo zato što iskazuju svoj stav, je oblik krajnjeg terora i tome se mora stati na kraj.

U tom smislu, pružamo punu podršku kolegama u Budvi i cijeloj Crnoj Gori u borbi protiv prekrajanju izborne volje i bezočne otimačine vlasti!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.