Категорије
СНП

Održana izborna konferencija Asocijacije mladih SNP Podgorica

MLADI SNP-a SPREMNI DA DOPRINESU NAPRETKU CRNE GORE

Danas je u Podgorici održana izborna konferencija Asocijacije mladih SNP Glavnog grada Podgorica. Ovom događaju prisustvovali su potpredsjednik SNP CG i predsjednik Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Dragan Ivanović, sekretar IO GO SNP CG Dragan Vukić, predsjednica Odbora SNP Golubovci Slađana Kaluđerović, potpredsjednici i portparolka Odbora SNP Glavnog grada Podgorica Radmila Čagorović, Bogdan Božović i Marija Radinović, predsjednik Asocijacije mladih SNP CG Nikola Milićević i članovi Asocijacije mladih Danilovgrad Ivana Rešetar i Darko Popović.

Na konferenciji je izabrano novo rukovodstvo Asocijacije mladih SNP Glavnog grada Podgorica, koje čine: predsjednik Marko Radović, potpredsjednik Milosav Božović i sekretar Ananije Džankić.

Mladi SNP Podgorica su iskazali spremnost da daju svoj doprinos u narednim mjesecima predizborne kampanje i pomognu u konačnoj smjeni vlasti predvođene DPS-om koja je razorila našu zemlju.

Poslednja dešavanja u Budvi, kao i napad na svetinje Mitropolije crnogorsko-primorske, koji je najavljen usvajanjem sramnog Zakona o slobodi vjeroispovijesti, dokaz su da vlasti ništa nije sveto i da će učiniti sve da zadrži pozicije. SNP CG je više nego ikad spremna za borbu, a naši mladi članovi su odlučni da stvaraju bolju i pravedniju Crnu Goru za sve nas.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.