Категорије
Актуелно

Погледајте како су Новљани “испратили” осионе полицајце који су стали испред олтара цркве

Честити људи држе до речи. Било и биће. Нико никог не хапси, дошли су само да нам кажу да се разиђемо, објаснио је отац Никола и позвао окупљене да поздраве полицајце који су изашли изцркве

Молебан у цркви Светог Спаса на Топлој окупио је и вечерас као и увек велики број верника, који су након тога мирно, Његошевом улицом, спонтано кренули ка Старом граду и цркви Светог арханђела Михаила. Увек храбро, с вјером и јасном поруком “ Не дамо светиње!“.

У цркви Св арханђела Михаила била је неколицина полицајаца који су их позвали да се разиђу, полицајци су стајали испред олтара, што је изазвало негодовање вјерног народа.

Отац Никола Тодоровић поновио је ту молбу и питао окупљене „бранимо ли светиње“ а зачуо се громгласан одговор „Бранимо!“.

Честити људи држе до ријечи. Било и биће. Нико никог не хапси, дошли су само да нам кажу да се разиђемо, објаснио је отац Никола и позвао окупљене да поздраве полицајце који су изашли изцркве. Народ је негодовао, поручивао да њима није место у цркви, да су били у Будви, али су ипак мирно пристали да се разиђу и поново се упутили ка цркви Светог Спаса. Поручили су да ће ту сачекати расплет и проверити да ли ће неко од свештеника бити можда позван на информативни разговор.

Izvor: https://www.in4s.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.