Категорије
СНП

DPS hobotnicu samo zajedno možemo poslati u političku prošlost

Održana sjednica OO SNP Kolašin

U skladu sa odlukama najviših organa partije, SNP nastavlja da ostvaruje ranije zacrtane ciljeve. Tako je danas u Kolašinu održana sjednica opštinskog odbora SNP, kojoj je prisustvovao predsjednik SNP Vladimir Joković, potpredsjednici Dragan Ivanović i Dragoslav Šćekić i sekretar Izvršnog odbora GO Dragan Vukić, dok je sjednicom predsjedavao predsjednik OO SNP Kolašin Zoran Kujović. Bilo je riječi o aktuelnoj društveno-političkoj situaciji u Crnoj Gori i određeni zadaci koji se tiču podizanja partijske infrastrukture u susret zakazanim izborima.

Na sjednici opštinskog odbora SNP Kolašin, ponovljena je spremnost SNP da i dalje bude otvorena za sastanak svih opozicionih partija i dogovor oko sinhronizovanog djelovanja opozicije kako bi se višegodišnja DPS hobotnica poslala u političku prošlost a građani Crne Gore posle duže vremena osjetili šta znači sloboda.

S tim u vezi, data je puna podrška Mitropoliji crnogosko-primorskoj kao stožeru naše duhovnosti i očuvanju svetinja. Takođe, konstatovano je da je Crna Gora počela da ustaje a tome svjedoče podrške ljekara, novinara, advokata, prosvjetnih radnika, novinara i ostalih u očuvanju vjere i pravoslavlja.

Opštinski odbor je osudio nedavna dešavanja u Budvi i prekomjernu upotrebu sile od strane policije u mnogim crnogorskim gradovima .

Konstatovano je da po svim zvaničnim i nezvaničnim anketama koje se rade za potrebe raznih činilaca, SNP bilježi trend rasta, što je jedan od osnovnih ciljeva naše partije. Naglašeno je, takođe, da ukoliko odlučimo da izađemo na izbore, moramo postići najbolji mogući rezultat jer nijedna nova vlast neće moći da se formira bez brenda zvanog SNP CG.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.