Категорије
СНП

SNP uputila iskren savjet ministru sporta

NE DALJE OD BAZENA, MINISTRE JANOVIĆU!

U najprljaviju kampanju DPS-a uključio se ministar sporta i omladine Nikola Janović. U odbranu lika i djela odlazećeg diktatora i njegove politike, kukavički i sramotno javio se čovjek, kome je ipak voda okruženje u kojem se najbolje snalazi.

I zato mu danas otvoreno poručujemo – NE dalje od bazena, ministre Janoviću! Izlizane su, smiješne vaše konstatacije da vi čuvate državu od „opozicionih nasilnika“ i da i dalje uporno kličete da ne date Mila i njegova nepočinstva. I vi ste svjesni da branite neodbranjivo i da ne postoji odbrana od suda naroda. Očigledno da ste iz bistre vode preplivali u mutnu, politički prljavu. Upravo vam je ona, izgleda, ušla u uši.

SNP je uzalud očekivala da istim ovakvim stasom i glasom „ministar bazena i vode“ osudi onu policijsku huntu, kad je suzavcem u Budvi nasrnula na djecu, koja u sali treniraju. Kao ministar morao je da se glasne možda i oko afera „Spisak“, „Limenka“, ili „Koverat“ ili da osudi prebijanje nedužne omladine širom Crne Gore, samo zato što brani svoje svetinje i svoju istoriju.

Upamtite, ministre, da ste upravo Vi sa Vašim šefom doveli ovu državu do ekonomskog, moralnog i svakog drugog posrnuća. Vi nemate prava da dajete lažna obećanja. Širite mržnju protiv opozicije, vjernog naroda i crkve, zaboravljajući činjenicu da su upravo građani na koje nasrćete stvorili Crnu Goru i da je čuvaju od takve i slične politike.

Socijalistička narodna partija je oduvijek bila i biće dio naroda koji ne da svoje svetinje, identitet i svoju Crnu Goru, a vama, ipak, iskren savjet: ne dalje od bazena, ministre Janoviću!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.