Категорије
СНП

Mugoša da prestane da se bavi politikom i da radi ono za šta ga građani plaćaju

Licemjerstvo članova Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti ovih dana dostiže vrhunac. Pravdajući se porastom broja oboljelih od korona virusa, ovaj politbiro DPS-a osudio je napade na policiju u Budvi i prozivanje policajaca pod izgovorom da je grupisanje građana moglo da utiče na epidemiološku situaciju.

NKT je tako kroz svog glasnogovornika Bobana Mugošu opravdalo brutalnu upotrebu sile prema građanima Budve, ne vodeći računa o torturi koju su preživjeli Budvani, uključujući i djecu kojima je ubačen suzavac u salu u kojoj su trenirala.

Slično su postupili i članovi kolegijuma direktora Kliničkog centra Crne Gore koji su javno osudili svoje kolege ljekare koji se prisustvovali i podržali litije Mitropolije crnogorsko-primorske, dajući time primjer kako se poštuju vjera, tradicija i nasleđe koje su nam preci ostavili. Međutim, direktori KCCG odavno su zaboravili šta znači biti ljekar, a visoke plate, apanaže i privilegije učinile su da zanemare suštinu Hipokratove zakletve.

Socijalistička narodna partija Crne Gore poziva direktora Instituta za javno zdravlje da radi svoj posao, da se ne bavi politikom jer mu to ni po čemu ni pripada, a da odbranu pripadnika policije ostavi Veselinu Veljoviću i Mevludinu Nuhodžiću, zbog čijih je neodgovornih odluka i došlo do cijelog haosa u Budvi, ali i u drugim gradovima Crne Gore. Međutim, uzalud je svim članovima NKT-a i svim pripadnicima režima jer, u pokušaju da sačuvaju pozicije, brane neodbranjivo i bacaju ljagu na svoja i imena svojih porodica, predaka i potomaka.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.