Категорије
Актуелно

Rukovodstvo MZ Sveti Stefan poručilo Divanoviću: Služiš tiraninu, ništa ti nije sveto, udružio si se s kriminalcima protiv svojih rođaka i komšija!

Savjet Mjesne zajednice Sveti Stefan poručio je svom komšiji Nikoli Divanoviću iz DPS-a, koji je silom zauzeo mjesto tkz. predsjednika Opštinr Budva da je rođenima okrenuo leđa da bi se dodvorio tiraninu.

”Poštovane mještanke i mještani MZ Sveti Stefan, uvažene građanke i građani Budve, šira javnosti obraćamo Vam se u veoma komplikovanom i teškom trenutku za naše mjesto i cijelio grad, u trenutku kada se svi osjećamo uniženo, povrijeđeno, zabrinuto u odnosu na svakog pojedinca i društvo u cijelini.

Nasilna smjena rukovodstva Opštine Budva, donijela je novo nasilje nad građanima nezabilježeno u poslednjih 70 godina na našim prostorima. Jedno nasilje rodilo je novo nasilje. Svjedoci smo krvoločnim scenama, demonstracije sile nad našim mještanima kao i velikim brojem građana Budve. Sve navedeno najoštrije osuđujemo kao zajednica sa izraženim osjećajem pripadnosti i brige jednih za druge, što je nažalost izostalo sa viših državnih instanci. Prije par dana na vrlo upitan način izabran je novi predsjednik Opštine, Nikola Divanović. Pod svakom drugom okolnošću osjećali bi zadovoljstvo što je čovjek iz naše zajednice došao na tu značajnu funkciju.

Danas to nije slučaj. Postiđeni smo tim činom. Činjenicom da je u stanju da sjedne u fotelju posle svega što su njegovi rođaci, drugovi i građani doživjeli od strane policije instruisane naredbama partije kojoj pripada i koja ga na ovo mjesto postavlja. Nakon sramnih scena priređenih u njegovom rodnom gradu, spreman da je bio da se iste funkcije prihvati dodvoravajući se tiraninu, a okrenuvši leđa rođenom.

Bilo je prilike i mnogo ranije da doprinese zajednici, obzirom na to da je narodni poslanik u Skupštini Crne Gore. Ni najmanjim gestom to nije učinio. Naprotiv, podržao je sraman zakon o slobodi vjeroispovjesti zaboravljajući da je u našem genetskom kodu poštovanje prema crkvi i svemu što ona predstavlja. Ćuteći i ne reagujući, nijemo posmatrajući uništenje Miločerskog parka i grad hotela Sveti Stefan. Za nas sa ovih prostora ta ambijetalna cijelina predstavlja srce naše biti.

Nikola, ne vjerujemo ti, ničim naše povjerenje nisi zaslužio, ništa ti nije sveto. Okrenuo si leđa najbližima stavivši se u funkciju kriminalaca maskiranih kravatama i skupim odijelima, koji za razliku od pravih kriminalaca zalažu glave svojih građana, a ne svoju, poručili su članovi Savjeta MZ Sveti Stefan.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares