Категорије
СНП

Ne ugrožavamo mi Crnu Goru, mi je štitimo od odnarođene vlasti

U Beranama održana sjednica oštinskog odbora SNP

Sinoć je u Beranama održana sjednica opštinskog odbora SNP, kojoj je prisustvovalo rukovodstvo partije na čelu sa predsjednikom Vladimirom Jokovićem, potpredsjednicima Dragoslavom Dadom Šćekićem i Draganom Ivanovićem, i sekretarom IO SNP CG Draganom Vukićem.
Jednoglasno je zaključeno da beranski opštinski odbor daje svoj maksimum u ispunjavanju partijskih obaveza i sprovođenju programskih ciljeva i u tom pravcu je dobio punu podršku rukovodstva partije.

Kada je riječ o daljim aktivnostima, pozdravljeni su napori da se projekat stvaranja „evropske Kolumbije“ u našoj državi pobijedi i da Crna Gora što prije postane normalna država. Odbačene su izlizane floskule da SNP sa ostatkom opozicije ugrožava državu i još jednom podvučen nedvosmislen stav naše partije da upravo mi štitimo državu, nezavisnost i postojanje Crne Gore.

Takođe, jednoglasan je zaključak da naša partija svojom moralnom i odgovornom politikom ima zadatak da zaustavi ekonomski, moralni i svaki drugi sunovrat, do kojeg nas je dovela aktuelna politika DPS-a, SD-a i BS.

Opštinski odbor u Beranama je poslao nedvosmislenu poruku da je jedinstvena lista model sigurne pobjede i prije izbora, uz poruku da zajedničko djelovanje u Beranama, Herceg Novom, Budvi i drugim gradovima šalje jasan signal o neophodnosti zajedničkog djelovanja. Izraženo je zadovoljstvo što naša partija bilježi konstantan rast, ali je još jednom podvučeno da nam nije samo to prioritet, već što skorija smjena režima Mila Đukanovića. Evropski put nema alternativu, iako nas je politika DPS-a udaljila od tog puta svojim koruptivnim djelovanjem, kriminalizacijom institucija, nepoštovanjem ljudskih sloboda i uništavanjem nezavisnih medisjkih sloboda. Kruna antidemokratske njihove politike i vrhunac podjela u crnogorskom društvu predstavlja sramno usvajanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koji predstavlja i vrhunac podjela u našem društvu.

SNP je pozdravila činjenicu da svakodnevno veliki broj časnih, vjerujućih porodica napušta DPS, prepoznajući njihovu politiku kao svađalačku, gubitničku i antievropsku. U tom pravcu pružamo im punu podršku da skupa gradimo neko novo društvo bez kriminala i korupcije.

Beranski SNP je iskazao spremnost i za samostalan nastup, uz još jednu poruku da je najbolje da čujemo glas naroda, pobijedimo lične i političke sujete i donesemo odluku o zajedničkom opozicionom djelovanju u susret parlamentarnim izborima.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares