Категорије
Актуелно

СТОЈАНОВИЋ ЗА ТВ ВИЈЕСТИ: НАДАМО СЕ ДА ЋЕ СЕ БЕРАНЕ И ОВАЈ ПУТ ИЗБОРИТИ СА КОРОНОМ

Савјетник у Служби предсједника општине Беране Дарко Стојановић гостовао је у јутарњем програму Боје јутра на ТВ Вијести, гдје је говорио о актуелној ситуацији у Беранама након потврђених случајева оболијевања коронавирусом.

На сједници Општинког тима за заштиту и спасавање, одржаној јуче, којој су присуствовали и директори Опште болнице и Дома здравља, добили смо информацију да су у Беранама до сада обољеле од новог вируса 23 особе. Један број њих је задржан на болничком лијечењу, док су остали упућени на кућно лијечење. Сви су тренутно стабилног здравственог стања“, казао је Стојановић.

Казао је да је у овом тренутку на подручју наше општине 187 особа у самоизолацији, као и да поштовање мјера исте контролишу надлежне службе.

На крају је изразио увјерење да ће се и услед  појаве тзв. другог таласа коронавируса, Општина Беране и Општа болница, проглашена раније за ковид болницу за сјевер државе, изборити једнако успјешно као што је то био случај приликом појаве тзв. првог таласа прије неколико мјесеци.

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.