Категорије
СНП

Anđela Ivanović i OKG na Svetom Stefanu slavili puč u Budvi

Saopštenje za javnost OO SNP Budva

Sinoć su se na Svetom Stefanu nezakonito izabrana predsjednica SO Budva Anđela Ivanović i članovi organizovane kriminalne grupe našli na večeri sa vlasnikom obezbjeđenja Securitas, koje je prebijalo odbornike i građane Budve proteklih dana i branilo im ulazak u zgradu Opštine.

U objektu, koji je svojina Petrosa Statisa, očigledno se slavio puč koji je ova grupacija izvršila u metropoli turizma i dogovarali su se dalji koraci kojim će se naš grad i njegovi žitelji još više uniziti i ojaditi.

Međutim, uzalud je sve Anđeli Ivanović i njenim partnerima iz DPS-a i ostalih privezaka vlasti. Legalni i legitimni predstavnici građana će nastaviti svakog dana da dolaze na svoja radna mjesta i da se bore za interese građana koji su ih birali i kojima dugujemo da učinimo sve što je u našoj moći da se Budva vrati na stare staze slave.

Uzalud su hapšenja, procesuiranja, montirani sudski postupci i prebijanja. Luča slobode krenula je iz Budve i osvijetliće cijelu Crnu Goru, a 30. avgust biće upamćen kao dan kada je kriminalna vlast predvođena DPS-om konačno poslata na smetlište istorije.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.