Категорије
СНП

Hitno smijeniti direktora beranske bolnice

Tihomir- Tiho Bogavac, predsjednik OO SNP Berane

Direktor beranske bolnice i vojnik DPS-a Budimir Dabetić, sprovodi u ovom gradu najprljaviju osvetničku politiku svoje partije.

U vrijeme kada je, navodno, na najvećem nivou potrebno usmjeriti borbu protiv korone, ovaj DPS kadrovik na osvetnički način, u vidu najprizemnijeg revanšizma, smjenjuje sa mjesta glavne sestre Branku Delević isključivo zbog toga što je rođena sestra Radoša Raičevića, čovjeka koji je prepoznao sve marifetluke i prljave radnje DPS-a i napustio tu partiju.

Ovaj pokvareni i podmukao postupak direktora Bolnice najbolje odslikava stanje u vrhu režima i način na koji oni posmatraju i sprovode svoja politička nedjela. Svaka im je istina kao ona u njihovom saopštenju da “ne proganjaju one koji promijene partijska uvjerenja”. Licemjerno i prevarantski u istom trenu!

Građani Berana vrlo dobro znaju da je Branka Delević prepoznata kao poštena i časna osoba, koja svoj posao radi stručno i marljivo i kao takva zaslužuje punu pažnju i poštovanje. Sa druge strane, čovjek koji trenutno smjenjuje, nemilice zloupotrebljava državne resurse i svoju poziciju, zaboravljajući da je njegov politički sunovrat veoma blizu. Osim što je pozapošljavao svoju rodbinu, trenutni diretor ima i čest običaj da državnim autom, u vrijeme praznika i za vikend, sprovodi svoju najprljaviju političku kampanju. Nažalost, on predstavlja sliku trenutnog stanja u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Opštinski odbor SNP u Beranama zahtijeva hitnu smjenu ovog čovjeka! To je jedino ispravno i normalno rešenje u ovom trenutku. Uostalom, ako ga i ne smijene, neće se dugo nalaziti na ovoj funkciji. U to vas uvjeravamo!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.