Категорије
СНП

Ne damo dostojanstvo, predsjedniče!

Saopštenje za javnost Asocijacije mladih SNP Nikšić

Predsjednik Crne Gore prijeti građanima da moraju da se naviknu na najnovije postulate naše države, zapravo, na njegove. Kaže da niko ko se suprostavi neće dobro proći. Za razliku od prave, istinske, Njegoševe Crne Gore, ova „njegova država“ je slaba zbog politizovanih institucija i sagrađena je na laži, prevari i krađi.

Zato sada predsjednik ima problem jer su se građani javili, osvijestili i poručili da ne može ovako dalje, da je previše, da nemamo više ništa što bi mogao da pokrade i otuđi. Ostalo je još jedino dostojanstvo koje ne damo i za koje smo spremni da položimo i poslednje što imamo. Zbog toga, predsjednik sada prijeti i povisuje ton, ali uzalud je jer je narod postao imun na zastrašivanja, prijetnje i ucjene i spreman je da učini sve da sačuva svoje svetinje.

Ostaje otvoreno pitanje šta će biti s predsjednikom, jer on je sam, a naroda je sve više, i to najviše mladosti koja želi i teži za nečim novim, ljepšim, boljim i sve će učiniti da to ostvari. A ova mladost želi slobodu i ne voli nikakve prijetnje, stege i okove!

Takođe, podsjećamo predsjednika da većina nas nije ni bila rođena kad je on počeo da stvara države i državu u državi. Tako da ni ne znamo kako je izgledala ta stara, ali znamo da nam se sadašnja država ne dopada. Dosta smo mlađi od Vas, pa je na nama da stvaramo i borimo se za ono što je po našoj mjeri, a ne po Vašoj!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.