Категорије
СНП

Saopštenje za javnost odbornika SNP i DF u Golubovcima

DRAGI SUGRAĐANI, DRŽITE DISTANCU OD NEPRISTOJNIH PONUDA DPS-a

Budući da nije poznato da je Opština Golubovci formirala krizni štab koji bi se bavio prevencijom širenja korone, dezinfekcijom javnih prostora i monitoringom pridržavanja mjera, odbornici Koalicije DF-SNP neće prisustvovati sjednici Skupštine Opštine u okviru Glavnog grada – Golubovci.

Očekivano bi bilo da se u ovom periodu predstavnici lokalne vlasti bave kako zaštitom zdravlja gradjana Zete, tako i davanjem podsticaja i olakšica za građane i privredu, a posebno za poljoprivredu, čiji položaj dodatno otežava divlji uvoz od strane privilegovanih tajkuna.

Međutim, oni održavaju sastanke drugog tipa, na kojima članovi mjesnih odbora DPS-a daju građanima Zete pluseve i minuse, vijećajući koji od mehanizama izbornih zloupotreba da primijene u svakom slučaju posebno, a sve u cilju očuvanja vlasti, kojom štite svoje privilegije.

Zato sugerišemo našim sugrađanima da u ovom predizbornom periodu drže distancu od nepristojnih ponuda datih od strane pojedinaca iz DPS-a, kojima je lični interes daleko važniji od opšteg, što su dodatno potvrdili braneći Zakon o neslobodi vjeroispovjesti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

shares