Категорије
Друштво

Sportski centar Igalo dobija novi parket, kvaliteta kao u Beogradskoj areni i Pioniru

Potpisan je ugovor o zamjeni postojećeg sportskog poda u Sportskom centru Igalo novom parketnom podlogom koja će biti vrhunskog kvaliteta, poput onih u beogradskim dvoranama Arena i Pionir na kojima su nastupali najveći sportski asovi.

Riječ je o projektu na čiju realizaciju se čeka godinama, a koji će značajno podići kvalitet usluga u Sportskom centru i unaprijediti uslove u sali koju godišnje koristi na hiljade sportista i rekreativaca iz našeg grada, regiona i svijeta.

Projekat vrijedan skoro 195 hiljada eura finansira Opština Herceg Novi, a posao će izvoditi kompanija ”Tomaš grupa” iz Podgorice, koja je kao najpovoljniji ponuđač izabrana na tenderu.

Radovi će podrazumijevati sanaciju betonske ploče i zamjenu postojećeg sportskog poda novom parketnom podlogom, precizirano je ugovorom o javnoj nabavci koji su sklopili Opština i ”Tomaš grupa”. Biće postavljena parketna podloga koja zadovoljava standarde Međunarodne košarkaške federacije.

Izvođač ima rok 20 kalendarskih dana od uplate avansa da izvrši sve pripreme i nabavku materijala, i još 30 dana od dana uvođenja u posao do kompletnog završetka radova.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.