Категорије
СНП

ИЗБОРИ РАСПИСАНИ МИМО УСТАВА

Драган Вукић, секретар ИО ГО СНП ЦГ

„Наша партија је од почетка упозоравала да су избори већ на старту нерегуларни јер су расписани мимо Устава. Такође, указали смо на чињеницу да су нам институције система у вд стању и да ће бити немогуће успоставити равнотежу између мјера НКТ и Закона о избору одборника и посланика“, казали су из Социјалистичке народне партије за наш портал.

СНП је указала и на то да се НКТ одавно ставила у функцију владајуће ДПС, те да је то тијело требало расформирати и направити ново, састављено од стручних људи а не партијских послушника, што је сада случај.

То што ДПС злоупотребљава новонасталу ситуацију, према ријечима, Драгана Вукића, секретара ИО ГО СНП ЦГ, око пандемије корона вируса, није ништа ново, јер они сваку ситуацију и све што може окрену у своју корист. Не би могли рећи “нека им на образ”, јер то уз њих не иде. Наравно да је кршење мјера НКТ и грубо угрожавање здравља грађана то што ради ДПС али ћемо, свакако, наћи начин да се и са тим изборимо и пошаљемо их у политичку прошлост, поручили су из СНП-а.

Izvor: ИН4С

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.