Категорије
СНП

Predsjednik SNP CG Vladimir Joković čestitao Šavničanima Dan opštine

STVORITI MOGUĆNOST MLADIM LJUDIMA DA OSTANU U SVOM KRAJU

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković čestitao je u ime partije i u svoje ime, građanima Šavnika Dan opštine.

„Povodom 22. jula Dana oslobođenja Šavnika koji ponosni narod ovoga kraja obilježava kao Dan opštine, upućujem iskrene čestitike svim građanima Šavnika uz želju za dalji napredak na svim nivoima.

Šavnik ima potencijala za razvoj turizma, proizvodnju zdrave hrane,energetske kapacitete i uvjeren sam da će lokalna vlast uspjeti da nađe način kako bi se sve to valorizovalo i bilo na korist građana ovog kraja. Izgradnjom hidroelektrane na Komarnici i izgradnjom novog puta Nikšić-Šavnik dala bi se mogućnost da se ovom kraju otvore perspektive razvoja, što bi uticalo na to da mladi ljudi ostanu u svom gradu jer bi imali mogućnost za normalan život.

Vremena jesu teška i ostaje nam da se nadamo daćemo uspjeti da sačuvamo živote naših građana od zarazne bolesti koja muči cijeli svijet i nastaviti da živimo boljim životom, dostojnim čovjeka“, stoji u čestitki predsjednika SNP CG Vladimira Jokovića.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.