Категорије
СНП

I naričena istraživanja DPS-a bilježe njihov pad

Najnovije istraživanje koje je poslato medijima od strane Liberalne partije, a u stvari je DPS-ovo, imalo je za cilj da okuraži demotivisano biračko tijelo vlasti.

Svima je jasno da se katastrofalna društveno-politička, ekonomska i institucionalna kriza, nezapamćena u novijoj istoriji Crne Gore, pokušava zakamuflirati virtuelnim saopštenjima, koja čak i kada se projektuju zarad jednog cilja – lažnog predstavljanja stvarnosti u kojoj živimo – govori o padu podrške DPS-u i njenim satelitima SD i BS. Čak ni DPS više ne krije taj pad, pa je u odnosu na prošlo istraživanje kada su imali 42 odsto podrške, ona sada došla na 40 odsto.

Igra brojki i procenata kojom se pokušava smanjiti učinak opozicije, naručena od DPS, ide ka tome da izazove svađu u opozicionim redovima. Međutim, to vlasti neće uspjeti jer su opozicione partije svjesne trenutka i odgovornosti i duboko uvjerene da je pobjeda vrlo blizu.

Dakle, u tragikomične projekcije DPS-a ne vjeruju više ni njeni najgorljiviji podržavaoci, a pad rejtinga je nikad gori po partiju koja je desetine hiljada građana godinama osuđivala na život bez posla i elementarnih prava. Trideseti avgust je sve bliži, pa će uz vladavinu DPS-a i ovakva lažna istraživanja ostati samo ružno sjećanje.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.