Категорије
СНП

Izvršni odbor SNP usvojio predlog o koalicionom izbornom nastupu

U Podgorici je večeras održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP CG na kojoj je jednoglasno usvojen predlog o koalicionom nastupu na predstojećim izborima sa Demokratskim frontom, Narodnim pokretom, Pravom Crnom Gorom i nestranačkim ličnostima.

Izvršni odbor je ovlastio predsjednika partije Vladimira Jokovića da u toku sjutrašnjeg dana finalizuje koalicioni sporazum dok će elektronska sjednica Glavnog odbora biti održana u ponedjeljak.

Na sjednici Izvršnog odbora članovi ovog partijskog organa su podsjetili da se SNP od početka zalagala za jedinstven nastup opozicije u ovom odsudnom momentu za Crnu Goru i njene građane, kako bi se aktuelna vlast poslala na margine istorije gdje joj je i mjesto. Ovo posebno zbog toga što su to građani očekivali od kompletne opozicije, vjerujući da je to najbolji i jedini ispravan put.

Takođe, data je puna podrška lokalnim odborima SNP da u gradovima, koje očekuju lokalni izbori, potpišu koalicione sporazume.

Socijalistička narodna partija Crne Gore ističe još jednom da izbori koji će se održati 30. avgusta nisu obični izbori, već da se na njima odlučuje sudbina svih naših građana, države, crkve i svetinja koje su nam preci ostavili i kojima se ponosimo. Ovi izbori su šansa za spas naše države i ne smijemo napraviti grešku. Zato poručujemo građanima da niko nema pravo da ostane kod kuće na dan izbora i na taj način oprosti režimu sve ono što nam je učinio poslednjih decenija.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.