Категорије
СНП

Nadamo se da će građani prepoznati lažna obećanja lokalnih moćnika

Saopštenje za javnost koalicije SNP-NSD u Andrijevici

U svom jučerašnjem obraćanju prilikom predaje izborne liste DPS-a za predstojeće lokalne izbore predsjednik opštine Andrijevica Srđan Mašović pokazao je svu osionost neodgovornog sistema vlasti kojem pripada.

Hvaleći se rezultatima, pripisao je DPS-u i ono malo radova koji su urađeni sredstvima svih građana posredstvom Direkcije za javne radove, zaboravljajući da kaže koliko se mladih ljudi iselilo iz Andrijevice za vrijeme njegovog mandata i koliko je fabrika otvoreno otkad je DPS na vlasti. Uzgred je građanima, a posebno mladima obećao i 200 virtuelnih radnih mjesta u vojsci iako kasarna u Andrijevici nije ni počela da se gradi.

Da pomenemo i to da dobar dio radnih mjesta u administraciji i lokalnim preduzećima nije ekonomski održiv u vremenu krize koja nam je žestoko zakucala na vrata. Za sebe su, a to i sama lista govori, rezervisali da se „žrtvuju“ za mandate, za službena vozila, za reprezentaciju, troškove telefona, stanove, kladionice, itd.

Nadamo se da će građani prepoznati lažna obećanja lokalnih moćnika i shvatiti da se iza njihovih lijepih riječi krije želja za vlašću i ličnim bogaćenjem. Vjerujemo da su ponosni građani Vasojevića shvatili da glasanjem za DPS i SD glasaju za otimanje imovine SPC, te za bogaćenje tajkuna bliskih vlastima u projektima izgradnje malih hidroelektrana.

I na kraju da kažemo da predsjednika svih građana Andrijevice nema na poslaničkoj izbornoj listi DPS-a. Vjerovatno je zauzet pravljenjem neke nove crkve, pa je zato svoje ime ustupio koaliciji DPS-SD u Andrijevici, jer su se, valjda, pokazali kao dobri đaci i prvi krenuli u sprovođenje nakaradnog Zakona o slobodi vjeroispovjesti. Sigurni smo da će i ovo biti dodatni razlog da im masovno okrenu leđa.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.