Категорије
Актуелно

„Čast je jača od nečasti! Pobijediće časna Crna Gora na izborima 30. avgusta – ZA BUDUĆNOST CRNE GORE“

„VLAST UDARA NA PORODICU IZNOSEĆI LAŽI“ ŠĆEKIĆ podnio KRIVIČNU PRIJAVU protiv portala UDAR: ŠTA SE DRUGO MOŽE OČEKIVATI OD ONIH KOJI HOĆE DA OTMU I RASPRODAJU SVETINJE

Predsjednik opštine Berane i potpredsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Crne Gore Dragoslav Šćekić podnio je krivičnu prijavu Specijalnom tužilastvu zbog lažnih informacija koje je iznio portal „Udar“ u cilju diskreditacije njegove porodice i njega lično.

„Režim je u strahu od neminovnog gubitka vlasti potpuno izgubio svaki kompas, zbog čega je počeo sa prljavom kampanjom i formiranjem bolesnih portala, preko kojih plasira lažne informacije.

Međutim, ako su spremni da udaraju na crkvu i Boga, zašto onda ne bi udarali na ljude i porodice, ali im to neće pomoći na predstojećim izborima.

Potpuno su devastirali Crnu Goru u moralnom i u ekonomskom smislu, tako da će 30. avgusta Crna Gora ipak pokazati da je jača od kriminalne okupacije i nemorala.

Oni koji su podijelili narod i proizveli mržnju ne biraju sredstva, pa i na porodice udaraju, ali neka izvole, čast je jača od nečasti, sve što imaju istinito i argumentovano neka iznesu.

Dosta su ih glasali nezaposleni i oni koji jedva preživljavaju da bi oni primali plate od 8 hiljada eura. Dosta su na uštrb svojih porodica glasali za one koji već posjeduju 3 ili 4 stana, ali im je i to malo, pa im je Vlada dala naše pare da kupe još po jedan.

Očekuju da ih glasaju mladi ljudi kako bi njihova djeca vozila auta od stotinu hiljada eura i nosila garderobu vrijednu desetine hiljada.

Ne prolaze im više pomoći od 50 i 100 eura kako bi ih glasali, dok za sebe uzimaju milione od narodnog novca.

Prezadužili su državu, tako da dug iznosi skoro 90% bruto društvenog proizvoda, pa prljavom kampanjom pokušavaju prikriti katastrofalnu ekonomsku situaciju u koju su doveli državu i narod.

I sve im je to malo, nego hoće da otimaju i rasprodaju crkvenu imovinu.

Svjesni gubitka izbora, u svojoj bahatosti, počeli su sa formiranjem bolesnih i kriminalnih portala, kako bi preko njih iznosili nabrutalnije laži.

Očekujem da tužilaštvo i policija u najkraćem roku otkriju ko su naručioci ovakvih prljavih tekstova i ko stoji iza portala Udar, makar jednakom brzinom kao kada su hapsili administratore stranica na društvenim mrežama preko kojih je kritikovana vlast.

Narod traži pravdu i jednakost pred zakonom. Na izborima 30. avgusta pobijediće pravda i poštenje, ljubav i sloga.

Pobijediće časna Crne Gora sa listom ZA BUDUĆNOST CRNE GORE! NE DAMO SVETINJE!“, stoji u saopštenju za javnost predsjednika opštine Berane i potpredsjednika SNP Crne Gore, Dragoslava Šćekića.

Izvor : Berane online

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.