Категорије
СНП

SNP osuđuje privođenja mladih ljudi u Bijelom Polju

Saopštenje za javnost OO SNP Bijelo Polje

Represija DPS-a prema nedužnim, mirnim građanima u Crnoj Gori se nastavlja. Otkucavaju poslednji dani okupacije Crne Gore. Režim je krenuo u poslednji obračun protiv naroda.

U svojoj nemoći, sada već suočeni sa sigurnim porazom i krahom, DPS diktatori, krijući se iza odluka nakaradnog NKT-a, privode i pozivaju na informativne razgovore na desetine mladih momaka i djevojaka u Bijelom Polju. Jedini razlog njihovog privođenja je što mirno i dostojanstveno pokazuju svoj otpor nasilnom otimanju svojih svetinja. Režim koristi represiju, jer su svjesni da ne postoji sila koja ih može ostaviti na vlasti.

SNP Bijelo Polje najoštrije osuđuje ovaj vid pritiska i zastrašivanja, uz jasnu poruku da 31.avgusta počinje budućnost Crne Gore.

Sasvim je sigurno da će ova ista omladina, koju režim privodi i hapsi, u nedjelju jasno odlučiti da je za slobodu, a ne za diktaturu. Umjesto epidemije korone bićemo svjedoci epidemije nezaustavljivih promjena.

SNP Bijelo Polje još jednom poziva Milovu policiju da ne hapsi crnogorsku omladinu. Odbranićemo se mirno, dostojanstveno, onako kako smo i na litijama pokazali da se brani čast, obraz i dostojanstvo njegoševske Crne Gore. Diktator, koji ne može da obezbijedi sigurnu budućnost mladima, šalje policiju na njih. Onaj ko je naredio privođenje omladine, ne zaslužuje ništa drugo nego da padne. Zato je nedjelja, 30. avgust sudbonosni dan u kome je dužnost svakog patriote da odbrani svetinje, budućnost svoje djece, naroda i države.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.