Категорије
СНП

Luka Janković, član Asocijacije mladih SNP Podgorica

ZA ROVOVSKE PODJELE U CRNOJ GORI KRIV JE JEDINO ODLAZEĆI REŽIM

“Svi su ljudi na svijetu braća,
To je vjera prava i najkraća”

Povodom nemilih scena i dešavanja u Pljevljima od strane neodgovornih pojedinaca prema našim sugrađanima i braći muslimanima, kao ozbiljna politička partija imamo odgovornost prema građanima Crne Gore.

Za rovovske podjele koje postoje u Crnoj Gori, odgovorna je isključivo Demokratska partija socijalista i njen način vođenja politike, dijeleći nas na “njih i nas” i na “ naše i vaše”. Neka zna crnogorska javnost da za nas postoje samo jedni – MI. Građani Crne Gore koji jedni drugima žele samo dobro i koji će u narednom periodu odgovorne vlasti pokazati kolika je snaga jedinstva crnogorskog naroda.

Zbog toga, osuđujemo svaki vid napada na bilo koga i pozivamo državne institucije da u najkraćem roku reaguju i neodgovorne pojedince privedu pravdi.

Znajte da buduća vlast neće tolerisati ničije šovinističke ispade ma od koga dolazili. Kako smo spremni da zaštitimo našu braću muslimane, tako smo spremni i da zaštitimo one kojima je prijećeno traktorima.

I nema potrebe da se iko plaši, ova zemlja je majka svih nas, i zajedničkim snagama iskorijenićemo sve podjele među jednim narodom i ostvariti konačnu pobjedu za bolju Crnu Goru.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.