Категорије
СНП

Saopštenje OO SNP Berane

GUBITNICI NEMAJU PRAVO DA ŠIRE MRŽNJU I PROIZVODE NASILJE

Opštinski odbor SNP Berane najoštrije osuđuje sve oblike nasilničkog ponašanja i narušavanja javnog reda i mira, ma od koga dolazilo.

Više smo nego sigurni da ti pojedinačni ekscesi predstavljaju plod mašte raznih službi odlazećeg režima, koji još ne može sa mirom da prihvati činjenicu da predstavlja prošlost Crne Gore.

Ujedno, pozivamo ministra Nuhodžića i direkora policije Veselina Veljovića da, prije nego spakuju svoje kofere, makar na kraju počnu da rade u skladu sa svojim zakonskim obavezama.

SNP se okreće svojim obavezama u pravcu stvaranja nove vlasti i uslova u kojima će i građani Berana osjetiti boljitak i napredak u svakom smislu.

Na samom kraju, još jednom podsjećamo gospodu iz odlazećeg režima da ostave naš grad na miru, jer je Berane prepoznato kao multietnička sredina u kojoj zajednički žive i grade pripadnici svih nacija, bez izuzetka. Tako će biti i ubuduće, jer budućnost i Berana i Crne Gore nije u stvaranju podjela i mržnje, već u širenju i propagiranju ljubavi, zajedništva i sloge.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.