Категорије
СНП

Mladi SNP Berane: Sugrađani islamske vjeroispovijesti ne nasijedajte na prljave namještaljke iz kuhinje DPS-a

„Kao što smo branili pravoslavne svetinje tako ćemo zajedno sa našom braćom muslimanima braniti i islamske. Vjera je najsvetija stvar i vi ste tačku na svoju višedecenijsku vladavinu stavili onog dana kada ste pokušali da nam je oduzmete“

Svjesni da ovih dana odlazeća vlast preduzima očajničke ali već poznate poteze kako bi izazvala međubratsku mržnju i samim tim destabilizovala odnose naroda u Crnoj Gori. Dok jedan dio DPS-a još uvijek broji glasove, drugi se drznuo da posle napada na pravoslavne svetinje sada udari i na islamske, saopšteno je iz Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije (SNP) Berane.

„Novom lideru opozicije i njegovim partijskim kolegama poručujemo da je bilo dosta vladavine na principu zavadi pa vladaj, da je dosta diskriminacije bilo kojeg naroda u Crnoj Gori. Niko više ne vjeruje u nacionalne podmetačine koje koristite godinama unazad.

Kao što smo branili pravoslavne svetinje tako ćemo zajedno sa našom braćom muslimanima braniti i islamske. Vjera je najsvetija stvar i vi ste tačku na svoju višedecenijsku vladavinu stavili onog dana kada ste pokušali da nam je oduzmete“, navode mladi SNP-a.

Molimo sugrađane da poslušaju apele crkvenih velikodostojnika i naših političkih predstavnika. Odšetajmo našu litiju do kraja tako što ćemo mirno proslaviti pobjedu, poštujući druge a i sebe, nenasijedajući na provokacije i isto tako ne provocirati, ističu ovi mladi ljudi.

„Sugrađane islamske vjeroispovijesti pozivamo da ne nasijedaju na prljave namještaljke iz kuhinje Demokratske partije socijalista jer nista što oni rade već odavno ne miriše dobro.

Budi se slobodna Crna Gora, sviće nova rujna zora!“, zaključuje se na kraju saopštenja Asocijacije mladih SNP Berane.

Autor fotografije: Novović Luka

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.