Категорије
СНП

Saopštenje za javnost Odbora SNP Glavnog grada Podgorica

DA LI ĐUKANOVIĆ SPREMA ČISTKE U PODGORIČKOM ODBORU DPS-a?

Totalno razbijeni DPS u Podgorici, predvođen Časlavom Vešovićem i Ivanom Vukovićem, ohrabren prisustvom aktuelnog šefa države Mila Đukanovića, prije par dana je konstatovao da je DPS „i u Podgorici i u Crnoj Gori i dalje ubjedljivo najjača partija koja je ostvarila najbolji pojedinačni izborni rezultat“, ali da se „on ne može smatrati zadovoljavajućim“. Zbog toga, DPS Podgorica najavljuje „opsežne analize u cilju otklanjanja nedostataka i unapređenja partijskog rada u narednim mjesecima”.

Da li to znači da će Milo Đukanović sprovesti „sječu knezova“ u podgoričkom odboru partije, te da će se prvi na udaru naći upravo njegovi čelnici Vešović i Vuković, koji su toliko podbacili da ih je opozicija potukla za cijelih 30.000 glasova?

Povoljnom izbornom rezultatu nisu doprinijele ni sve aktivnosti gradonačelnika Vukovića, koji je upregnuo cjelokupnu upravu Glavnog grada da predstavi građanima kako se u Podgorici radi i gradi više nego ikad.

U svakom slučaju, prvi naredni lokalni izbori u Podgorici pokazaće da su građani Glavnog grada okrenuli leđa DPS-u i da će glasati za one koji će se boriti za pravednije, humanije i zelenije lice našeg grada.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.