Категорије
СНП

Đukanoviću neće pomoći ni odmetanje u šume!!!

Najnovija izjava odlazećeg predsjednika Crne Gore još jednom je dolila ulje na i onako prejaku vatru podjela i nesporazuma u našoj državi.

Umjesto da dostojanstveno prihvati poraz svoje partije na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Đukanović nastavlja da prijeti, i to sada odmetanjem u šume i gerilskom borbom sa umišljenim neprijateljem.

Ovakvi njegovi nastupi su plod čiste panike jer zna da je zajedno sa svojom familijom, prijateljima i kumovima, iza sebe ostavio sprženu zemlju, odnosno uništenu ekonomiju.

Predsjednik DPS-a je definitivno izgubio politički, ali i svaki drugi kompas i u svojoj obnevidjelosti propušta da shvati da su se desile mirne promjene koje je narod toliko dugo čekao. Milo Đukanović nema ni najmanje pravo da te promjene sprečava i dovodi u pitanje i to mu se neće ni dozvoliti.

SNP CG će nastaviti da se zalaže za istinsku državu vladavine prava i poštovanja ljudskih prava, u kojoj će svaki građanin biti uvažen član društva. Vrijeme despotije i tiranije jednog čovjeka je prošlo i biće bolje za sve da se Đukanović što prije navikne na to.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.