Категорије
СНП

Saopštenje za javnost SNP Budva

STARA VLAST OBEĆALA SMANJENJE KOMUNALIJA ALI OD TOGA NIJE BILO NIŠTA

Da je nekadašnja vlast u Budvi, koju su činili DPS i njihovi sateliti, neodgovorna i rasipnička pokazalo se bezbroj puta, a i da će u jeku korona virusa i ekonomske krize koja potresa Crnu Goru nastaviti sa tom praksom, nije nas nimalo iznenadilo.

Iako se Maja Miljanić, vršiteljka dužnosti direktora Komunalnog preduzeća u Budvi, nakon imenovanja na tu funkciju, obratila građanima video porukom na društvenim mrežama, riječima da će Komunalno preduzeće, imajući u vidu tešku epidemiološku sitauciju prouzrokovanu Covid-19, smanjiti cijene komunalnih usluga, do toga, naravno, nije došlo.

Međutim, Đorđe Medin, koji se spominje u brojnim aferama, a koji je inace član u odboru direktora Komunalnog preduzeća i Maja Miljanić, koja je na funkciju direktora izabrana zahvaljujući skupštinskoj odborničkoj trgovini, i dalje raspisuju konkurse i zapošljavaju DPS kadrove. Sve to čine iako je najvaljeno da će biti preispitane odluke koje je administracija Divanovića donijela u prethodnih dva i po mjeseca, kao i odluke u opštinskim preduzećima gdje su postavljeni novi direktori.

Takođe, imajući u vidu činjenicu da bi građani morali bar da imaju uvid u to kako se troše njihove pare, to još uvijek nije praksa. Ipak, gore pomenuta elita iz Komunalnog nije uspjela da sakrije činjenicu da su kupljena četiri telefona po cijeni od po 1.100 eura, i time još jednom pokazali da se dosadašnja vlast samo rasipnički ponaša i nemilice troši novac građana, za svoje lične potrebe i interese.

Na svu sreću, novoformirana vlast će zaustaviti tu bahatost i odmah početi da radi na saniranju katastrofalnog stanja koje smo zatekli, kako bi učinili sve da Budva ponovo zasija punim sjajem i bude poželjno mjesto za život dostojan čovjeka, gdje će svi građani imati mogućnost da rade i pristojno žive od poštenog rada.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.