Категорије
СНП

Budvansko komunalno preduzeće za crnogorsku zastavu dalo 1.500 eura!!!

Odgovor SNP Budva na saopštenje DPS Budva

U maniru sastavljača saopštenja DPS na državnom nivou, direktorka Komunalnog preduzeća Budva, gospođa Maja Miljanić, inače istaknuta članica svoje partije u našem malom mjestu, pokušala je da opovrgne juče iznijete naše tvrdnje o njihovim (ne)činjenjima kada je komunalna djelatnost u pitanju,

Gospođo Miljanić, u vrijeme Vašeg funkcionisanja na čelu Komunalnog preduzeća u Budvi, ni preduzeće ni građani nisu osjetili nikakve blagodeti. Jeste obećali, ali učini ništa niste, a to će Vam potvrditi građani Budve.

Tačno je da je Vaš „najveći poduhvat“ u vrijeme upravljanja Komunalnim bila kupovina četiri telefona po cijeni od 1.100 eura ali ne za radnike nego za članove Odbora direktora Komunalnog preduzeća. Takođe, iz kase Komunalnog je opredijeljeno i 1.500 eura za crnogorsku zastavu. Toliko o tome. Što se , pak, tiče rada komunalne službe, bolje bi bilo da povedete računa o radnicima i da naplatite račune za komunalne usluge Vašim prijateljima iz DPS, vlasnicima ekskluzivnih hotela i restorana u Budvi koji su „pošteđeni“. Njihove račune plaćaju radnici Komunalnog preduzeća koji su, kada su ukazali na ta nepočinstva ostali bez posla.

I na kraju, gospođo Miljanić, zemlja jeste okrugla i to je dokazano, a što ste Vi i Vaši po Budvi radili tek će da se dokaže. Šta onda slijedi, možete i pretpostaviti.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.