Категорије
СНП

Održana sjednica izvršnog odbora SNP

U Podgorici je danas održana sjednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke narodne partije u proširenom sastavu, na kojoj su analizirani rezultati nedavnih izbora.

Članovi ovog partijskog tijela izrazili su zadovoljstvo postignutim rezultatima i pobjedi tri koalicije kojom se ispisuje nova stranica istorije Crne Gore nakon dugogodišnje vladavine režima Mila Đukanovića, DPS-a i njegovih partnera.

Posebna zahvalnost izražena je biračima SNP koji su nesebično i ovoga podržali partiju u koju vjeruju i dali joj povjerenje da kao dio vlasti pomogne u saniranju posledica koje je svojom pogrešnom politikom proizvela dosadašnja vlast. Apostrofirana je posebna pohvala građanima Budve, Tivta, Kotora i Andrijevice gdje smo kao dosadašnja opozicija osvojili vlast. Sa posebnim osjećajem ponosa upućene su čestitke nedavno izabranom predsjedniku opštine Andrijevica Željku Ćulafiću, članu naše partije koji će u narednom periodu voditi ovu opštinu.

Razmotrena je i informacija o razgovorima koji se vode oko formiranja nove vlade i izraženo uvjerenje da se ona mora što prije formirati kako bi se što prije krenulo u oporavak države. U tom smislu potrebno je uložiti veliki napor kako bi se razmontirao dosadašnji aparat kojim je vladao DPS sa svojim koalicionim partnerima. SNP je spremna da da svoj maksimalni doprinos u formiranju nove vlade jer se ne smiju iznevjeriti građani koji su nam dali povjerenje. SNP ima kadrove koji mogu odgovoriti izazovima koji nas čekaju a jedini zadatak svih će biti da služe građanima koji su ih izabrali.

S tim u vezi data je puna podrška predsjedniku SNP Vladimiru Jokoviću i njegovim saradnicima da nastave razgovore na tu temu.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.