Категорије
Актуелно

Кривокапић у четвртак представља експертски кабинет?

Мандатар за састав Владе Здравко Кривокапић сјутра ће представити јавности свој експертски кабинет, који ће бројати 12 министарстава

Мандатар за састав Владе Здравко Кривокапић сјутра ће представити јавности свој експертски кабинет, који ће бројати 12 министарстава, сазнаје Телевизија Вијести.

Кривокапић ће уједно представити методологију, односно мапу пута, на основу које се дошло до овог броја ресора, те кадровских рјешења.

Овоме, према нашим незваничним информацијама, претходе интензивни преговори Кривоакпића и његовог петочланог тима са потенцијалним кандидатима за министре.

Кривокапић ће прво све ово предочити побједничким коалицијама на недавним изборима, након чега ће, у поподневним сатима, резултате свог досадашњег рада представити јавности.

Када је именован за мандатара, Кривокапић је најавио како вјерује да ће до 8. новембра моћи да изађе са предлогом за састав нове Владе.

На недавном састанку са лидерима и представницима побједничких коалиција договорено је оне подрже нову Владу, а Кривокапић је тада саопштио да ће она бити експертска.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.