Категорије
Друштво

Počeli radovi na asfaltiranju prve dionice puta ka selu Ubli

U ovoj fazi biće sanirana dionica u dužini od oko 600 metara, od Karaule ka selu.

💬 “Asfaltiranju je prethodilo mašinsko čišćenje obrušene zemlje sa postojećeg puta, te pripremni radovi, a tokom današnjeg dana završen je izravnavajući sloj i dio habajućeg sloja asfalta. Ovih dana vremenske prilike idu na ruku obavljanju ovakvih poslova, iako su na Ublima već počele niske jutarnje temperature. Očekujemo da radovi budu završeni u naredna dva dana”, kazala je potpredsjednica Opštine Herceg Novi, Vesna Samardžić.

Vrijednost ovih radova iznosi oko 40 hiljada eura, a finansira ih Opština Herceg Novi, u dogovoru i saradnji sa Mjesnom zajednicom Ubli.

💬 Kako dodaje Samardžić, sanacija cijele dionice puta od skretanja kod Karaule do sela Ubli obaveza je koju je lokalna uprava preuzela u dogovoru sa predstavnicima te Mjesne zajednice, i ona će biti ispoštovana.
Nakon završetka prve faze preostaje sanacija još oko 600 metara puta do sela Ubli, što će biti uvršteno u Program uređenja prostora za narednu godinu i realizovano na proljeće, čim to budu dozvolile vremenske prilike i finansijska situacija.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.