Категорије
СНП

Joković: SNP u ponedjeljak razgovara sa Krivokapićem, iznenađenje povlačenje kandidature Terzića

Lider SNP-a Vladimir Joković kazao je u izjavi za Antenu M da su dobili poziv od mandatara Zdravka Krivokapića da u ponedjeljak u 10 sati razgovaraju sa njim.

„Naša delegacija će u ponedjeljak razgovarati sa mandatarom Krivokapićem i nadamo se pojasniti sve ono što u dosadašnjem dijelu možda formiranja vlasti nije bilo svima najjasnije u vezi određenih promjena koje su nastale, a takođe će biti ozbiljne priče u vezi formiranja Vlade po dubini, što je bila jedna od ključnih tema na našem Izvršnom odboru“, kazao je Joković.

Upitan šta očekuje od podjele po dubini navodi:

„Što se nas tiče, a to je bio dogovor na posljednjem sastanku sa Krivokapićem, da po dubini apsolutno bude zastupljeno proporcionalno učešće tri koalicije. Ako je dogovor ili predlog mandatara da ministri budu nestranačke ličnosti, a da po dubini budu ljudi koji su stručni iz partija mi mislimo da ćemo doći do toga rješenja“, kaže on.

Dodaje da SNP i Krivokapić imaju samo jedan cilj, a to je da se formira Vlada Crne Gore.

Kaže da bolje poznaje samo jednog od svih predloženih ministara, dok ostale skoro da ne poznaje ili uopšte ne poznaje tako da ne može da ih komentariše.

„Povlačenje kandidature gospodina Terzića mi je ovako malo iznenađujuće jer sam mislio da je to konačno sa ministrima, vidjećemo kakvo će biti drugo rješenje. To je predlog mandatara i ne bismo komentarisali, samo ćemo o njima suditi po rezultatima kakve će ostvariti i kakav će napraviti pomak u ovom teškom vremenu za Crnu Goru“, zaključuje Joković.

Izvor: https://www.antenam.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.