Категорије
Друштво

Шћекић честитао Србији Дан државности: Србија је братска земља, поносних људи и велике историје

Не постоје двије ближе државе него што су Црна Гора и Србија“ , наводи се, између осталог, у честитки предсједника Шћекића.

Предсједник Општине Беране Драгослав Шћекић честитао је предсједнику Србије Александру Вучићу, руководству и свим грађанима Републике Србије 15. фебруар – Дан државности.

„У своје име и у име грађана Берана честитам Дан државности Вама, руководству и свим грађанима Србије. Србија је братска и пријатељска земља, поносних људи и велике историје“, казао је Шћекић.

Предсједник Шћекић је поручио да Црна Гора, у име нераскидивих културних и духовних веза, као искрен пријатељ жели да развија најблискије односе у функцији заједничких интереса Црне Горе и Србије јер не постоје двије ближе државе него што су Црна Гора и Србија.

Уз најбоље жеље за даљи развој и напредак Србије, који се може видјети на сваком кораку, и да у сарадњи са државама у региону настави да гради развијен и стабилан Балкан за бољу будућност свих грађана, срећан празник још једном„, наводи се у честитки предсједника општине Беране.

У Србији се 15. и 16. фебруара обиљежава Дан државности, установљен у спомен на дан када је на збору у Орашцу 1804. године дигнут Први српски устанак.

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.