Категорије
Актуелно

Utvrđen redosljed lista za izbore u Herceg Novom

Lokalni izbori u Herceg Novom održaće se 9. maja

Opštinska izborna komisija u Herceg Novog utvrdila je redosljed na zbirnoj izbornoj listi za lokalne izbore koji će biti održani 9. maja.

Prva na listi je Novska lista koja nastupa samostalno pod sloganom „Naš grad, naš brod“, a nosilac liste je Savo Marić.

Druga je koalicija „Evropski tim za Herceg Novi“ koju čine Demokratska partija socijalista i Socijaldemokrate, a nosilac liste je Predrag Peđa Dabović.

Treći na listi su koalicija Prava Crna Gora i Grupa građana Glas za naš Novi pod sloganom „Pravi Novi – sloboda u našim rukama“ koja prvi put nastupa na izborima za lokalnu Skupštinu i predvodi je Milan Zarić.

Četvrta na listi je izborna lista „Za budućnost Herceg Novog i Boke“ koju čine DF, SNP i Radnička partija, a koju predvodi Ivan Otović.

Na petom mjestu je koalicija „Ni lijevo ni desno, pravac Novi“ koju čine Demokratska Crna Gora, Novi pobjeđuje, Demos i Partija penzionera, invalida i restitucije, a nosilac je predsjednik Opštine, Stevan Katić.

Na šestom mjestu je koalicija „Crno na bijelo – može bokeški“, koju čine URA, Bokeški forum, Inicijativa Bokobran, CIVIS i nestranački pojedinci, a nosilac liste je Draško Rašković.

Izvor: Vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.