Категорије
Друштво

Богавац – Рудајев: Традиционално добри односи Берана и Русије

Предсједник Општине Беране Тихомир Богавац састао се са Делегацијом Амбасаде Руске федерације у Црној Гори, савјетником Амбасаде, Николајем Рудајевим и првим секретаром Амбасаде Суботином Тимуром.

Предсједник је на састанку, одржаном у згради Општине, истакао да Општина Беране традиционално одржава добре односе са Русијом и да ће тако наставити и у наредном периоду.

Упутио је позив амбасадору, Њ. Е. Владиславу Масленикову да посјети Општину Беране и предложио да наш град посјете и руски инвеститори.

Савјетник Амбасаде, Николај Рудајев казао је да је Беране за Руску федерацију посебан град јер локална власт има добру намјеру у свим сферама свога дјеловања.

Саопштио је да амбасадор приликом наредне посјете Беранама има намјеру да говори о конкретним пројектима, јер успјех лежи у заједничком раду.

Црна Гора је наш пријатељ и ми то као држава доживљавамо„, казао је Рудајев.

Састанку су присуствовали и потпредсједник Скупштине општине Беране Горан Киковић, одборник Борис Боричић, менаџер Општине Владимир Ђаковић, директор Комуналног предузећа Саво Вучетић, шефица Кабинета предсједника Општине Дубравка Јованчевић, шеф Бироа за односе са јавношћу Никола Урошевић, савјетница у Служби Скупштине Јасмина Ђукић и савјетник у Служби предсједника Миомир Војиновић.

Izvor: https://berane.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.