Категорије
Актуелно

Krivokapić i Cvijanović ozvaničili ukidanje putarine na putu Herceg Novi- Trebinje

„Današnjim susretom s predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović ozvaničeno je ukidanje putarine na putu Hercegn-Trebinje. Jedan namet manje za građane i sve naše turiste koji dolaze u Herceg Novi, a naročito građane prijateljske“, naveo je Krivokapić .

Predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović susreli su se kod naplatne rampe na putu Meljine – Petijevići, čime su ozvaničili ukidanje putarine na tom dijelu puta.

Pored premijera Krivokapića i predsjednice Cvijanović, ozvaničenju ukidanja putarine prisustvovali su i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BIH, Staša Košarac, kao i predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Podsjetimo, Vlada je na sjednici prošlog četvrtka usvojila Informaciju o sporazumnom raskidu Sporazuma o izgradnji, funkcionisanju i transferu (BOT) puta Meljine-Petijevići, a Sporazum o raskidu prošlog petka potpisali su ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, Opština Herceg Novi i investitor Univerzal Monte d.o.o.

„Današnjim susretom s predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović ozvaničeno je ukidanje putarine na putu Hercegn-Trebinje. Jedan namet manje za građane i sve naše turiste koji dolaze u Herceg Novi, a naročito građane prijateljske“, naveo je Krivokapić .

On  je napomenuo da Vlada razvija dobrosusjedske odnose i „ispunjava data obećanja“.

Izvor: https://www.vijesti.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.