Категорије
СНП

Joković: Izbori nijesu rješenje; U skupštini trebalo raspravljati o naimenovanju Vukšića

Socijalistička narodna partija ostaje pri tome da se iscrpe sve mogućnosti da parlamentarna većina traje četiri godine, kazao je za Antenu M predsjednik te partije Vladimir Joković.

„Naravno ako to ne bude moguće spremni smo na sve opcije, ali prvo i osnovno je da svi spustimo loptu i da se suzdržimo od teških riječi i da pokušamo da sjednemo i nađemo zajednički jezik. Izbori nijesu rješenje jer i poslije tih izbora, bez obzira ko kakav rezultat ostvario, opet će sjesti oni isti, koji su sad parlamentarna većina i opet će morati razgovarati između sebe o formiranju Vlade, a tada će biti još teže“.

Joković ističe da ako neka od partija misli da promijeni kurs, što, ističe, SNP ne pomišlja, da eventualno sa DPS-om pravi koaliciju poslije izbora, to, kaže Joković, može uraditi sad pa da ne moraju ići na izbore.

Kada je posrijedi naimenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost, Joković kaže da je pravo premijera da imenuje šefa ANB-a ali da je o tome trebalo voditi raspravu u Skupštini te da ne vidi razlog zašto nije došlo do toga.

Izvor: https://www.antenam.net

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.