Категорије
Друштво

Хуманитарно вече за прикупљање помоћи породици Мирка Влаховића

Хуманитарно вече за прикупљање помоћи породици преминулог кик- боксера и осваjача медаља на свjетским и европским првенствима Мирка Влаховића биће организовано у уторак, 7.децембра у Градској пивници

Хуманитарно вече за прикупљање помоћи породици преминулог кик- боксера и осваjача медаља на свjетским и европским првенствима Мирка Влаховића биће организовано у уторак, 7.децембра у Градској пивници.

– Његова породица, супруга и троjе дjеце, налазе се у тешкоj материjалноj ситуациjи с обзиром на то да живе као подстанари и имаjу кредитно задужење. Због тога молимо све коjи су у прилици да финансиjском подршком помогну породици Влаховић у овим тешким тренуцима – наводе организатори.

Новац је могуће донирати у посебној кутији која ће бити на улазу или уплатом на жиро рачун Анђеле Влаховић, 520032000009116281 – Хипотекарна Банка.

Позиву на хуманитарно вече одазвали су се и бројни музичари који ће дати свој допринос, а међу којима су Даниjел Алибабић, Славен Ђукановић, Бане Недовић, Никола Марковић, Крстиња Тодоровић и Диjана Хазировић, али и бројни спортисти и поштоваоци лика и дјела Мирка Влаховића

Izvor: https://www.dan.co.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.