Категорије
СНП

Joković: Moramo naći rješenje u okviru parlamentarne većine, SNP ne možete optužiti za izdaju

Predsjednik SNP-a Vladimir Joković kazao je kako su mnoge otrovne strijele bile ovih dana u parlamentarnoj većini.

“Čujem da treba da se izvinjavaju jedni drugi treći, da treba da branimo od sebe a ne od drugih, slažem se. Kad je u pitanju SNP, mi nemamo kome da se izvinjavamo. Neka kažu ti kome je SNP nešto napravio i kako je izdao. Ako je SNP smogao snage da kaže da ne tražimo ništa prilikom formiranja Vlade, to ćemo uraditi i sad. Mi ne tražimo ništa. Možemo, jer smo veliki. Ova partija nije nastala da bi promovisala bilo šta, nego je partija sa istorijom koja ne ruši ove mostove.”

Joković je kazao da oni koji su nanijeli najveću štetu SNP-u danas obavljaju najveće državne funkcije, upravo njihovim glasovima.

“Je li ko kad glasao za SNP? Pričajući o smjenama, mi smo izgubili solidarnost. Premijer se odmakao od koalicije ZBCG, ali najveći poraz je bio kad su krenule smjene i kad nije bilo solidarnosti. Mnogi su ćutali, dok je druge boljelo.”

On je apelovao da budemo ljudi, pa iako se maksimalno ne sviđa ako se nešto radi ili ne.

“Tražim da nađemo rješenje u okviru parlamentarne većine. Ukoliko neki žele da se završi, neka se završava. SNP ne možete optužiti da je dio toga. Makar i na najgrublji način. Mene samo boli, kao čovjeka, što neki nisu smogli snage da se odmaknu od toga”, zaključio je Joković u svom proceduralnom obraćanju.

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.