Категорије
СНП

OO SNP Kolašin: Martinović da se okani SNP-a i da uživa u desetinama hiljada evra koje prihoduje od kako je na vlasti

„Za razliku od vas, sugrađanine Martinoviću, mnogi koji su glasali i vašu koaliciju kao i koaliciju Za budućnost Crne Gore, nisu osjetili benefite promjene 30. avgusta, već grcaju u nemaštini dok vi svoju karijeru gradite kroz bespuće nepotizma, partijskog zapošljavanja i kadriranja doskorašnjih DPS vojnika“ poručili su iz SNP-a poslaniku Demokratske Crne Gore Vladimiru Martinoviću.

„Sugrađanine Martinoviću, prva napomena je da ste prve finansijske benefite upravo imali dok ste bili odbornik SNP-a, ako se ne sjećate, rado ćemo Vas podsjetiti“  saopštili su iz Opštinskog odbora SNP-a Kolašin.

„Prvo nepoštovanje SNP-a, ste pokazali još 2015. godine kada ste mimo volje odluke OO SNP Kolašin i njegovih članova podržali drugog kandidata na kongresu. Časne članove, kako vi skoro kazaste, ste napustili i časnu partiju ste nastojali da unizite na svakom koraku“ poručuju iz OO SNP Kolašin.

„Sugrađanine Martinoviću, ostatak vaše bogate biografije, listu dobrih djela, anegdota, ugovora o djelu, ucjena i ležarina, ćemo sačuvati ovog puta za sebe, jer ipak u našem malom gradu se međusobno najbolje poznajemo. Nakon ovakvih političkih izleta, možemo samo konstatovati da Vam nagli prelazak sa jupija na šardone definitivno nije prijao“ zaključili su iz SNP-a.

Izvor: https://borba.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.