Категорије
СНП

„SNP je baštinio, a mi mladi nastavili tradiciju SNP-a da vodi kulturnu kampanju ne vrijeđajući nikoga, ali iz razloga što stranke i stranke u pokušaju šire razne spinove i neistine ipak nećemo dozvoliti takve napade na nas“

Kako su istakli kampanju za lokalne izbore vode sami, sa lokalnog nivoa, ne zovu rukovodstvo partije niti zloupotrebljavaju državne resurse kao odlazeći ministri i premijer, koji narodu željnom rada i posla umjesto kao što su obećali u kampanji, kada su ih predstavili Berancima, stvore uslove za rad, obećavaju brda i doline.

Svaki građanin Berana zna da su to prazne priče, jer je bivšim apolitičnim ekspertima, a sada političarima u pokušaju ostalo još vrlo kratko vrijeme da budu uopšte u prilici da zloupotrebljavaju svoj položaj. Uskoro će biti van političkih dešavanja, a u prilici da odlučuje i da radi za svoje sugrađane uz koje smo sve ove godine će biti SNP. Zato pozivamo građane da ignorišu hvalospeve ovih ljudi nepoznatih javnosti koji nemaju izborni legitimitet i budu uz one uz koje su bili i naši očevi i mi i kojima je jedino zaista stalo do Berana.“ istakli su mladi SNP Berane.

I dodaju da za godinu i po vlasti odlazeći ministri nisu ispunili ni jedno obećanje, niti osnovali fond za razvoj sjevera. Beranama su budžetom opredelili najmanje sredstava ikad. Manje i od vlade DPS-a tako da su svoj odnos prema nama pokazali.

Takođe, izjave neozbiljnih partija, bez ideologije, nećemo komentarisati, kombi-partije su nebitne, baš nebitne. Na istom putu stojimo godinama, i naš odnos prema DPS-u se nije promijenio. Kako je naš predsjednik i rekao, nikakve postizborne koalicije sa DPS-om neće biti u Beranama, bar što se tiče SNP-a.“ rekli su oni.

Ističu da oni koje boli što nisu više u milosti ambasada i koji neće biti u prilici, svojom krivicom i neprincipijelnom politikom, da budu u sistemu odlučivanja ubuduće, nisu naša briga.

Poručujemo kolegama da spuste loptu, jer se dobro zna ko je kakav i ko je kakav odnos imao prema ovom narodu. Ne smiju da kažu ko su, šta su, u koju crkvu idu i kojim jezikom govore i tu se sva priča završava.“ zaključili su mladi.

Izvor: https://budiminfo.me

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.