Категорије
СНП

Joković za ADRIU: Neki bi i sad sadili paprike da im nije bilo SNP-a

Ukoliko neki neće SNP u vlasti u Beranama, najracionalnije je ne izabrati vlast u toj opštini, sačekati 23. oktobar i tada ponovo izaći na izbore, ali mnogi, pogotovo politički iskusniji znaju, da će im SNP tada trebati možda i više, na nekim važnijim mjestima, ocijenio je lider SNP-a Vladimir Joković u emisiji Patriotske igre na ADRIA TV.

„Mnogi govore kako neće sa SNP-om u Beranama i to samo zato što je SNP dio Vlade. Ako nećete sa SNP-om u Beranama, onda nećete nigdje, zašto to ne kažete“, ističe Joković.

Dodaje da najviše kritikuju SNP oni koji su napustili tu partiju.

„Zamislite niskost pojedinaca koji su bili u SNP-u pa su odnijeli mandate SNP-a, formirali neke druge partije i oni sad izađu onako zajapureni u nekoj njihovoj mladalačkoj, misle, snazi, ali ja bih rekao u neznanju. Kažu nam vi ste prevarili vaše časno članstvo, a ja ih pitam što ste vi napuštali to časno članstvo? Časni časne ne napuštaju, nego nečasni sa časnima ne mogu. U SNP-u su ostali časni i časni su donijeli ovakvu odluku“, rekao je Joković.

Dodaje da se postavlja pitanje, ko je SNP-u najviše štete nanio od osnivanja, oni protiv kojih su se najviše borili ili oni koje su školovali i podizali.

„Kritike tih me ne interesuju. Njih je najviše pogodilo gubitak međunarodne reputacije i to što SNP od osnivanja nije imao veće međunarodno poštovanje.

Osvrnuo se i na Vladu Zdravka Krivokapića i odnos prema SNP-u.

„Kada sam vidio preskanje i minimalizaciju SNP-a od onih koje je SNP učinio prepoznatljivim, pa neki bi i sad sadili paprike da im nije bilo SNP-a. I sad oni hoće da kritikuju SNP. Ne mogu se svoji politički roditelji kritikovati, nego se na njih treba ugledati. Pa i ako roditelj pogriješi ne treba odmah izaći i govoriti moj otac je uradio to i to. Oni ne mogu da shvate da su izdajnici SNP-a i da će zauvjek nositi taj teret. Kažu SNP nas je izdao, pa ne može SNP izdati izdajnika“, zaključio je Joković.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.