Категорије
СНП

Tihomir Bogavac, predsjednik OO SNP Berane, odgovorio Demokratama:

NA UVREDE DEMOKRATA ODGOVORIĆU SAMO JEDNO: SVAKA VAM JE ISTINA TAKVA!

Dok sam se ja trideset godina borio protiv DPS režima, moja porodica i ja ispaštali više puta zbog toga, čak trpio i policijsku torturu, ljudi iz vaših redova su koristili stanove SNP-a po Beogradu, pomažući vam da postanete političari preko naše „grbače“. Ali moram istaći da niste dobri ispali, šteta za naš rad i trud na vama.

To koliko sam ja, kako rekoste, osvjedočeni i najtvrđi DPS-ovac među funkcionerima SNP-a, morate još jednom dobro provjeriti, jer vam je svaka istina takva.

Za svoje lične neuspjehe ne krivite SNP, jer ću vas podsjetiti da ste i tokom trajanja Krivokapićeve Vlade, bili kočničari donošenja najbitnijih odluka za Crnu Goru, i na taj način vraćajući u život organizovani kriminal i korupciju.

Sva prilika je da vas ne boli samo potpisivanje Temeljnog ugovora i to što smo mi ispunili svoj cilj, nego vas boli kao i DPS, borba protiv organizovanog kriminala i korupcije koju je ova Vlada sprovela.

Ali, neću vam uzeti za zlo, jer iza svega ovoga stoji samo jedan čovjek, a nije Aleksa Bečić. I mogu vam reći da vas vodi pogrešnim putem, u političku stranputicu.

To koliko sam ja bio „loš“ za svoj grad i koliko je politika SNP-a bila „loša“ govori činjenica da sam kao nosilac liste osvojio najveći broj mandata i da je SNP u Beranama najjača politička partija, i to vas boli – znam.

Ali smo na kraju srećni što više nismo sa vama u koaliciji, jer to koliko ste dobri koalicioni partneri govori činjenica da sklapate dogovore samo tamo gdje vam odgovara, a tamo gdje vam nismo potrebni rušite koaliciju kao što ste to sada uradili sa DF-om u Herceg Novom.

Toliko o vama i vašoj politici.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.