Категорије
СНП

Saopštenje za javnost SNP CG

DEMOKRATAMA OSTALO JOŠ NEKOLIKO DANA DA SE KUNU U ČAST I MORAL

Što smo bliži 19. avgustu, sve veća je nervoza zbog onoga što već svi građani odlično znaju – nove koalicije DPS-a i Demokratske Crne Gore. U moru neozbiljne politike, ostalo im je još samo nekoliko dana da se kunu u čast i moral. Za nevjerovati je da o časti govori čovjek, koji je, poput mongolske konjice poharao sopstvenu partiju, tadašnji SNP, ne ostavljajući u čuvenoj baraci ni hoklicu, koju smo specijalno za njegove nastupe nabavljali, od najčvršćeg materijala.

Ali prije nego svojom čašću, 19. avgusta, zajedno sa DPS-om, sruše vladu zbog potpisanog Temeljnog ugovora, valjalo bi još jednom, prije konačnog sunovrata, da Aleksa odgovori svom biračkom tijelu kako je uspio, lakše nego Sveto u najvećoj ljubavi, s Milom napraviti dil i dogovor na koji način još jednom udariti na temelje Srpske pravoslavne crkve.

Valjalo bi, isključivo zbog časti u koju se kune, da nam na samom kraju prizna Aleksa šta mu je teže palo: gubitak mjesta predsjednika Skupštine ili potpisivanje Temeljnog ugovora, jer očigledno da su kuknjava i svakodnevna mržnja prema onima kojima su ga stvorili, u tim trenucima bili na svom maksimumu.

Namjerno danas nećemo pitati otkud stanovi, kojih ranije nije bilo, Aleksa, a koje sad uredno prijavljujete, ti i tvoji novopečeni partijski drugovi. Kompleks, koji pokušavate da liječite nesuvislim napadima na Vladimira Jokovića i SNP, ostaje vaša hrana za još ono malo biračkog tijela, koje obmanjujete i varate.

I na samom kraju, valjda je i Aleksi jasno da se Socijalistička narodna partija ne povlači ni pred kim, a pogotovu ne pred onima kojima su uskopartijski interesi i fotelje bitnije od dobrobiti za sve građane i evropskog puta Crne Gore.

Mirno, uzdignuta čela, s ponosom, kao i pune 24 godine, čekamo 19. avgust – test časti! Mi smo i ovog puta odbranili Crnu Goru.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.