Категорије
СНП

Saopštenje za javnost OO SNP Nikšić

BROJ VAŠIH MINISTARA U VLADI GOVORI SVE

Uvaženi gospodine Muratoviću, ne želeći da polemišemo sa nekim ko u svojoj partiji predstavlja kozmetiku, bez bilo kakvog političkog renomea, ipak ćemo Vam kratko odgovoriti.

Niti je ova Vlada, niti SNP izazvao političku i društvenu krizu, a još manje nas udaljila od EU. Ono što nas je udaljilo od EU jesu vaši partijski barjaktari i zaštitna lica poput, Svetozara Marovića, odbjeglog političkog direktora DPS-a, Blaža Jovanića ex predsjednika Privrednog suda, Vesne Medenice ex predsjednice Vrhovnog suda, Veselina Vukotića predsjednika borda direktora Plantaža 13. jul, Rajka Kuljače ex predsjednika Opštine Budva, Lazara Rađenovića, Aleksandra Tičića, Nebojše Radojičića, Boža Mihajlovića i da ne idemo dalje jer je spisak podugačak. Vidite i sami, da postoji Nobelova nagrada za kriminal, bili biste sigurni dobitnici.

Mi druge države nemamo, služimo interesima jedine naše Crne Gore, dok Vaši funkcioneri iz mrskog Vam Beograda, mirno posmatraju hapšenja visokih funkcionera, svojih bivših prijatelja.

Koliko je Vladimir Joković bio za to da budete konstituent 43. Vlade Crne Gore, govori Vam broj Vaših ministara u toj istoj Vladi. Dakle 0, tako da gospodine Muratoviću ne raspolažete baš dobrim informacijama, mada nije ni čudo, jer ovih dana se ne zna na čija će vrata ruka pravde da pokuca.

Razumijemo Vašu nervozu, članstvo se osipa, Temeljni ugovor potpisan, funkcioneri na saslušanjima, a vi toliko jaki, da sami, bez nečije pomoći ne možete srušiti Vladu.

Predsjednik Joković, uspješni biznismen, kao i cijeli SNP, mirno čeka 19. avgust, sa potpisanim Temeljnim ugovorom sa SPC, koji je potpisala ona Vlada koju ste Vi morali podržavati.

Strpite se, gospodine Muratoviću, brzo će Preobraženje! 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.