Категорије
СНП

Premijer Dritan Abazović poručio:

SMJENA ĐUROVIĆ BILA BI LOŠA PORUKA

Smjena predsjednice Skupštine #DanijeleĐurović, 2. septembra, bila bi loša poruka budući da u državi mnoge institucije već ne funkcionišu i u v.d. stanju su, ocijenio je premijer Dritan Abazović.

„Bila bi to loša poruka. Neodgovornost političara ogleda se u tome što na sve načine žele da obezglave državu. Nema Ustavnog suda, nema Sudskog savjeta, mnoge su institucije u v.d. stanju, izglasano je nepovjerenje vladi. Ako misle da je to put, pored sve pljačke 30 godina, pored svog kriminala, odlično. Samo neka se onda ne uvijaju u zastave i prave patriotama i Evopljanima. Pokušaj obezglavljivanja svake institucije, pokušaj destabilizacije Crne Gore, pokušaj guranja Crne Gore u probleme umjesto da je poces suprotan je neodgovoran odnos ljudi koji ne žele da u ovoj zemlji profunkcionišu institucije samo iz razloga jer se plaše pravde“, rekao je Abazović.

Premijer je odgovarajući na pitanja novinara u Pljeviljima gdje je posjetio lokalnu bolnicu sa ministrom zdravlja #DragoslavomŠćekićem, kazao da do sada, koliko je njemu poznato, nije bilo pregovora o formiranju nove Vlade.

„Razgovarao sam neformalno sa nekoliko kolega. Sjednica zakazana za 2. septembar biće dobra prilika da, ako neko bude imao inicijativu za razgovore, tu smo“, poručio je Abazović i dodao da se problemi u Crnoj Gori mogu jedino riješiti dijalogom.

Izvor: RTCG 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.