Категорије
СНП

Saopštenje za javnost SNP CG

SLOBODA KOJA JE OSTVARENA 30. AVGUSTA 2020. JE VELIKA VRIJEDNOST PO KOJOJ ĆE OVAJ DATUM OSTATI ZAUVIJEK UPAMĆEN

Tridesetogodišnja totalitarna vlast DPS-a srušena je na današnji dan prije dvije godine. I pored svih turbulencija koje su se od tada desile na političkoj sceni Crne Gore, mora se konstatovati da je naša zemlja konačno prodisala slobodom i da su građani dosanjali san koji im je tako dugo djelovao neostvarljiv.

Crna Gora je danas nesporno demokratskija, pravednija i ravnopravnija država, u kojoj građani osjećaju da njihovo mišljenje i stav konačno vrijede. To je velika vrijednost 30. avgusta i nešto po čemu će ovaj datum zauvijek ostati upamćen.

SNP je, kao dio koalicije Za budućnost Crne Gore, dala veliki doprinos da se Crna Gora oslobodi iz ralja DPS režima. Ponosni smo i na sve ono što smo uradili u periodu nakon 30. avgusta 2020. godine. Tu naročito mislimo na rezultate rada 43. Vlade Crne Gore, istorijsko potpisivanje Temeljnog ugovora sa SPC, beskrompromisnu borbu protiv korupcije i kriminala, koju smo bezrezervno podržali, kao i dobar rad naših predstavnika u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti.

Okrenuti evropskim vrijednostima, a riješeni da Crnu Goru gradimo kao razvijenu i prosperitetnu zemlju, nastavićemo da se borimo za dobro svakog građanina.

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.