Категорије
СНП

Čestitka predsjednice Skupštine Crne Gore Danijele Đurović povodom Dana opštine Tuzi

TUZI PREPOZNATI KAO SREDINA U KOJOJ VLADA MULTIVJERSKI I MULTIETNIČKI SKLAD ČIME SLUŽE NA PONOS CIJELOJ DRŽAVI

Predsjednica Skupštine Crne Gore #DanijelaĐurović uputila je čestitku povodom 1. septembra, Dana opštine Tuzi, predsjedniku Opštine Niku Đeljošaju, predsjedniku Skupštine opštine Fadilu Kajošaju, odbornicima i svim građankama i građanima ovog grada.

“U ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime najsrdačnije čestitam 1. septembar, Dan opštine Tuzi, datum kojim se obilježava povratak samostalnosti ovoj opštini.

Ova opština prepoznata je kao sredina u kojoj caruje multivjerski i multietnički sklad, čime služi na ponos cijeloj državi. Ove univerzalne vrijednosti, koje predstavljaju temelj i najveće bogatstvo Crne Gore, stanovnici Tuzi bezrezervno čuvaju, time potvrđujući svoj građanski kapacitet i zrelost.

Uvjerena sam da će status punopravne opštine u predstojećem periodu kreirati još više mogućnosti za bolji i komforniji život građanki i građana opštine u podnožju Dečića. Takođe, računam i na nastavak partnerskog odnosa predstavnika dijaspore, koji se kontinuirano i snažno zalažu za prosperitet ovog kraja i njegovih žitelja.” 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.