Категорије
СНП

Lider SNP CG Vladimir Joković dolazi na sastanak 2. septembra

SNP JE UVIJEK BILA DIO RJEŠENJA

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu #VladimirJoković doći će na sastanak stare većine 2. septembra, sa željom da se nađe dogovor u okviru parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. godine, rekli su „Vijestima“ iz te stranke.

Poziv za sastanak lidera partija pobjednica parlamentarnih izbora 2020. godine juče je uputio predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

Predložio je da sastanak bude održan u petak u 11 sati, sat prije početka sjednice Skupštine na čijem je dnevnom redu razrješenje predsjednice parlamenta Danijele Đurović (SNP).

„SNP je uvijek bila dio rješenja i naš lider će se pojaviti na sastanku 2. septembra, sa željom da se nađe dogovor u okviru parlamentarne većine od 30. avgusta 2020. godine, s tim da parlamentarne većine nema bez GP URA i SNP-a. Smatramo da je neprihvatljivo da se bez GP URA pregovara o resetovanju odnosa i traži bilo kakav izlaz iz aktuelne političke krize u Crnoj Gori“, kazali su iz SNP-a.

Poručuju da u ovom trenutku dogovor ne zavisi od SNP-a, već od onih koji su 19. avgusta sa DPS-om srušili 43. Vladu zbog potpisivanja Temeljnog ugovora sa SPC i imaju skriven plan za formiranje Vlade sa ovom partijom.

Izvor: Vijesti online 

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.