Категорије
СНП

Саопштење за јавност: Општински одбор Херцег Нови

Господине Катићу, примјетно је да се мијешате у избор директора у сваку установу, осим Водовода. На јучерашње изјаве госпође Оливере Доклестић се не смијете ни огласити.

Добро сте упознати са стањем у херцегновском Дому здравља и свакодневним жалбама грађана на нефункционисање те установе а и сами сте то вишсе пута изјавили, оптужујући Министарство здравља. Јасан је извјештај комисије шта се и како се радило и руководило Домом здравља, а Вама је то одговарало јер сте скупљали јефтине политичке поене, отужујући Министарство здравља за „нестручност“ Министарства и министра здравља господина Драгослава Шћекића.

Болница Мељине је враћена грађанима Херцег Ново. Исто то Министарство и исти тај министар, заједно са министром финансија господином Дамјановићем вратили болницу Мељине и убацили је у систем здравства. Толико о „нестручности“ наших министара.

Нисте се бунили када је смијењена потпредсједница општине Весна Самарџић која није смијењена због лошег рада и нестручности, али стварни разлог од Вас нисмо чули. Нисте се бунили кад је смијењен директор ЈП Чистоћа, ни ту се нисте изјаснили због чега а знамо сви да није због лошег рада и руковођења.

Етикетирате господина Алексу Ђекића као комуналног полицајца, самим тим показујете непоштовање према свим часним људима који раде у тој служби. Зашто не кажете да је тај исти Алекса Ђекиц завршио два факултета и апсолутно је способан и одговоран за руковођење једном оваквом установом, но то ће вријеме показати. Треба ли и ми Вас да етикетирамо са вашим бившим звањем и послом којим сте се бавили. Не, ми то нећемо радити јер је наша мисија да створимо што боље услове за живот грађана Херцег Новог у сваком погледу, а не писање текстова у циљу добијања политичких поена.

Уосталом, господине Катићу, боље би било да се бавите чињеницом да сте добили дупло негативну оцијену од Државне ревизорске институције и немате право да друге прозивате. Напротив, треба да сносите одговорност!

Подијели са пријатељима!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.